Mijn favorieten

Sympathiek

We hangen niet alleen de sympahtieke makelaar uit, we zijn het ook. Het aan- of verkopen van een woning brengt een bepaalde emotie met zich mee, bij iedereen weer verschillend. Wij voelen dit aan en begrijpen de situatie, dan bepalen we pas onze aanpak. Als onze sympathie naadloos aansluit bij de (aan) koper staan we meteen al 1-0 voor, het werkt bijna altijd ‘opbeurend’.

We vinden het belangrijk dat we de tijd hebben en nemen voor jou. Een huis kopen is niet iets wat je wekelijks doet. Er komt veel bij kijken en je hebt niet altijd kennis over elk aspect waar je rekening mee moet houden. Daar zijn wij voor. We leggen je alles uit, nemen het gehele koopcontract met je door en mochten er dan nog vragen zijn, stel ze aan ons.

Maar ook ergens helpen waar een ander het niet zou doen maakt ons sympathiek. Laatst wilde een oudere meneer een energielabel opvragen, maar dat moest met de digi-d code, dat had hij niet. Wij helpen wel even, we nodigen ‘m uit op kantoor, vullen het gezamenlijk in en zo is het energielabel aangevraagd. Voor ons geen probleem, vinden we heel normaal.

We kunnen gaan gooien met de termen: we zijn persoonlijk, we zijn behulpzaam, we zijn betrokken, we zijn vriendelijk, we zijn gezellig. Dat zijn we ook. Maar dat is iedereen. We zijn er gewoon voor je, gewoon lekker sympathiek. We zijn de makelaar die wel de tijd voor je heeft en neemt.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring